20 Oct 2019

Yogamatten Groothandel

Yoga matten voor yoga studio’s en scholen

Speciaal voor yoga studios, scholen en yoga docenten bieden wij hier de mogelijkheid aan om met korting yoga matten in te kopen voor gebruik tijdens yoga lessen. Wij bieden de garantie en verzorgen de bezorging zodat u zich daarover niet druk hoeft te maken. Daarnaast geven wij het juiste advies voor de keuze van het type yogamat die u nodig heeft.

Yoga matten van Manduka

Yoga matten in yoga studios en scholen worden intensief gebruikt. En daarom is de kwaliteit van groot belang. Wij raden daarom Manduka yoga artikelen aan voor alle yoga studios. Bijvoorbeeld de Black Mat Pro Yoga mat is een uitstekende sticky yoga mat met een ongeevenaarde stevigheid en slipvastheid. Een aanrader voor elke studio. Vraag ernaar tijdens een offerte.

Korting voor Yoga scholen en leraren

Speciaal voor yoga leraren en scholen bieden wij korting aan op een select aantal yoga artikelen. En dit kan oplopen tot wel 15%. Dat is toch mooi meegenomen! Er zijn natuurlijk een aantal voorwaarden die je hieronder kan vinden. Als je daaraan voldoet kan je direct een acount aanmaken. Wij gaan dan de aanvraag beoordelen.

Voorwaarden

* Minimum bestelbedrag is € 250,- (ex.)
* Korting tot 15%
* Korting geldt alleen voor een select aantal artikelen, zoals yoga matten en accessoires.
* Korting niet van toepassing op artikelen in de uitverkoop

Vraag een account aan

Op onze website www.varsana.nl kan je een business account aanvragen. Nadat de aanvraag is binnengekomen gaan wij bekijken of de aanvraag voldoet aan onze voorwaarden. Indien de aanvraag wordt toegekend krijgt het account de korting toegewezen. We informeren je wanneer het account is omgezet naar een business account.

Account aanmaken

Mocht u meer informatie willen neem dan contact met ons op.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Yogamatten Groothandel, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Be Sociable, Share!